X
    Categories: Pazarlama

100 TL altı en iyi klavyeler!

İnsanların ucuz ürünlere yöneldiği bu dönemde sizlere klavye alacağınız zaman yardımcı olması amacıyla 100 lira altındaki en iyi klavyeleri derledik.

Klavye almak isteyenler için 100 TL altındaki en iyi klavyeleri listeledik. Bütçe dostu bu klavyeler günlük kullanımda sizi fazlasıyla memnun edecek. Eğer klavyeye çok para harcamak istemiyorsanız bu listemize mutlaka göz atmalısınız.

HP Slim Business USB

HP’nin uygun fiyatlı bu klavyesi tam bir fiyat performans ürünü. Ofis işleri için tavsiye edilen klavyeyi mağazalarda 100 lira bandında bulmak mümkün.

Rezqe Işıklı Kablosuz Mini Klavye

Oldukça ufak boyutlu bu kablosuz klavye genellikle akıllı televizyonlarla kullanılmak için tasarlanmış. Üzerindeki dokunmatik alan sayesinde aynı zamanda mouse işlevi gören klavyenin üzerinde 3 farklı renk seçeneği ve multimedya tuşları bulunuyor. Klavyeyi ortalama 50 lira gibi bir fiyata bulmak mümkün.

Everest Kb-871U

Oldukça uygun fiyatlı olan bu klavye günlük işlerinizi görmek için sıradan bir klavye arıyorsanız tam size göre. Piyasada yaklaşık 35 liraya bulmak mümkün.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post