X

2019 yılında Avrupa’da en çok satılan oyunlar

Avusturya, Belçika, Danimarka, Almanya, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İtalya, Polonya, Portekiz, Rusya, Norveç, İsveç, İsviçre, Birleşik Krallık ve Rusya’dan toplanan veriler ile GfK Entertainment tarafından hazırlanan 2019’da Avrupa’nın en çok satan oyunları listesi, oyunların sadece fiziksel kopya satışlarını referans alarak hazırlanmış bir liste olarak karşımıza çıkıyor.

FIFA 19
Call of Duty: Black Ops 4, God of War, Red Dead Redemption 2 gibi dev yapımları geride bırakmayı başaaran EA Vancouver tarafından geliştirilen ve Electronic Arts şirketinin yayımcılığını yaptığı spor simülasyon video oyunu olarak sunulan FIFA 19 GfK Entertainment’in paylaştığı verilere göre listenin ilk sırasında yer almayı başardı.

New Super Mario Bros. U Deluxe

Avrupa’da en çok satan oyunlar listesinde ikinci sırada yer alan 2 boyuttan 3 boyuta, platformdan, yarışa farklı şekillerde kullanıcılara sunulan Super Mario serisinin köklerine dönüş yapan New Super Mario Bros. U Deluxe oyunu içerisinde standart oyun ve New Super Luigi U genişleme paketiyle birlikte toplamda 160’dan fazla bölüm yer alıyor.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto serisinin beşinci oyunu olarak karşımıza çıkan, Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayımlanan açık uçlu aksiyon-macera tarzı video oyunu Grand Theft Auto V, 17 Eylül 2013 tarihinde PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkmıştı.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post