X

2020 yılında en çok beklenen akıllı telefonlar

Koronavirüs salgını nedeniyle zor bir yıla başlangıç yapmış olsak da, teknoloji dünyası işleri bir şekilde yürütmeyi başarıyor. Dünyanın en çok beklenen organizasyonlarının iptal olduğu şu günlerde şirketler cihazlarını online şekilde tanıtmaya ağırlık veriyor. İsterseniz koronavirüs salgınını şimdilik bir kenara koyalım ve teknoloji dünyasının bu sene dört gözle beklediği telefonlara yoğunlaşalım. Bu sene kullanıcıların hayalini süsleyen öyle akıllı telefonlar var ki, birbirinden yaratıcı ve farklı özellikleri ile konuşulmayı hak ediyor. İşte 2020 yılında en çok beklenen akıllı telefonlar!

LG G9 ThinQ

Kendisi adına kötü bir yılı geride bırakan LG, yeni amiral gemisi ile gönülleri yeniden fethetmenin planlarını yapıyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan LG G9 ThinQ, 3.5 mm kulaklık girişine sahip olması ile benzerlerinden ayrılmayı başarıyor. Snapdragon 865 işlemcisinden gücünü alacak olan telefon, son dönemde iyice moda olan damla çentik ekranı ile geliyor.

OnePlus 8

15 Nisan 2020 tarihinde online biçimde tanıtılacak olan OnePlus 8, Snapdragon 865‘ten gücünü alacak. 8 ve 12 GB RAM seçenekleri ile gelen cihazda 3.140 x 1.440 piksel çözünürlüklü 6,4 inç Super AMOLED ekran yer alacak. Telefonun fiyatı ise 715 dolar olacak.

OnePlus 8 Pro

Kardeşi gibi 15 Nisan’da tanıtılacak olan OnePlus 8 Pro, 6.65 inçlik Super AMOLED ekran ile gelecek. Snapdragon 865 kullanılan telefonda 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı bulunacak. OnePlus 8 Pro her şeyiyle adeta bir amiral gemi katili olacak.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post