X

2021 Mercedes C-Serisi fiyat listesi! Artık hayal!

Bugün sizlerle beraber 2021 model yılını baz aldığımız Mercedes C-Serisi fiyatlarını inceliyor olacağız. Haydi başlayalım!

Türkiye sıfır otomobil pazarında yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise 2021 model yılını baz aldığımız Mercedes C-Serisi olacak. Sıfır Mercedes almanın ne kadar zor olduğunu gözler önüne serecek olan bu haberimizi okurken biraz üzülebilirsiniz. Çünkü bildiğiniz üzere C-Serisi Almanya merkezli otomotiv üreticisinin en kaliteli modellerinden biri değil ancak buna rağmen fiyatları tavan yapmış vaziyette.

2021 Mercedes C-Serisi fiyat listesi! Artık hayal!

2021 model bir Mercedes satın almak artık bir hayal oldu. Bunun en somut örneğini, haberimizde görmüş olacaksınız. Çünkü markanın orta segment modellerinden birisi olan C-Serisini satın almak için bile Türkiye şartlarında bir servet ödemeniz gerekiyor. Bunun temel sebepleri arasında tabii ki de pandemi şartları ve ülkemizdeki döviz kurunu gösterebiliriz.

Model en alt donanım seviyesinde karşımıza 184 beygir güç üretebilen benzinli motor ve 160 beygir güç üretebilen dizel motor seçenekleri ile geliyor.

Her iki motora da otomatik şanzımanın eşlik ettiğini söylemiş olalım. Araç bu donanımı ile 779.500 TL’den alıcı buluyor. Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri 2021 Mercedes C-Serisi güncel fiyat listesi ile baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post