X

2021 Volkswagen Tiguan fiyat listesi! İndirim kampanyası sürüyor!

Volkswagen Tiguan için başlatılan indirim kampanyası, Ekim ayı ile beraber de değişmedi. Hala devam eden indirimleri sakın kaçırmayın!

C sınıfı SUV modeli olarak bilinen Volkswagen Tiguan, segmentinde en çok beğenilen modellerin başında yer alıyor. Makyaj operasyonu sonrasında çok daha karizmatik olan modelin fiyatları, ÖTV matrah dilimlerindeki düzenleme sonrasında herhangi bir değişime uğramamıştı. Ancak geçtiğimiz ay yaşanan gelişmeler sonrasında aracın fiyatları indirime girmişti.

2021 Volkswagen Tiguan fiyat listesi! İndirim kampanyası sürüyor!

Sıfır otomobil pazarında yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise 2021 model yılını baz aldığımız Volkswagen Tiguan olacak. Geniş iç ve bagaj hacmi ile geniş ailelerin tercihi olan Tiguan, indirim kampanyası öncesinde 495.000 TL’den alıcı buluyordu. Ancak marka tarafından başlatılan indirim furyası ile beraber Tiguan’ın fiyatlarında da ciddi azalmaların olduğuna şahit olduk.

Bu gelişmelerin ardından aracın giriş fiyatı, 495.000 TL’den 470.300 TL’ye kadar geriledi. Baz donanım seviyesinde yapılan yaklaşık 25.000 TL’lik indirimin bu ay da korunduğunu söyleyebiliriz. Eğer siz de bu tarz bir model satın almak istiyorsanız, elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

Zira bildiğiniz gibi Türkiye’deki sıfır otomobil fiyatları her an değişkenlik gösterebiliyor. Dilerseniz şimdi lafı fazla uzatmadan sizleri fiyat listesi ile baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post