X

2022 Mercedes-AMG EQS Kalite, Tecrübe ve AMG!

Mercedes AMG’nin Elektrikli modeli olacak olan 2022 Mercedes-AMG EQS modeline yakından bakıyoruz. Bu araba şayet Türkiye piyasasına girerse çok dikkat çekecek teknik özellikler ve donanıma sahip olacak.

Mercedes, S-Sınıfı lüks seviyelerine sahip amiral gemisi bir elektrikli sedan üreterek Tesla ile baş başa gidebileceğini piyasaya kanıtladı. Bu araba EQS Sedan’dı. Şimdi Mercedes, muhteşem yaratımını AMG departmanına devretti. 2022 Mercedes-AMG EQS, standart modelde sevdiğimiz özellikleri geliştirmek için geliyor.

Bu, uygun bir seri üretim modelinden daha çok, bir sergi arabası olan son derece sınırlı SLS Electric Drive‘ı saymazsak, AMG rozeti takan ilk üretim modeli oluyor.

Bazı meraklılar, elektrikli araca geçişin AMG ticari marka işaretini kaldıracağından endişe duyabilir, ancak AMG EQS‘yi piyasaya sürdükten sonra, insanların benzinli motoru olmayan heyecan verici bir Mercedes araba yapabileceğinden artık eminiz.

Mercedes, AMG’nin geleceğini deneyimlemek için bizi Los Angeles ve Palm Springs arasındaki kanyon yollarında bu aracı test etti.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post