X

2022’de gelecek en iyi akıllı telefonlar!

Xiaomi, Samsung, Oppo ve Apple daha fazlası dört gözle beklediğimiz 2022 en iyi akıllı telefonları. Birçok amiral gemisi ve daha fazlası ile işte yeni modeller…

2022′ye neredeyse çok az bir zaman kala, teknoloji şirketleri yeni nesil nihai amiral gemisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Aslında, Xiaomi 2022 amiral gemisini 2021’in 28 Aralık’ında yeni yıla sadece üç gün kala piyasaya sürecek. Ve Motorola, amiral gemisini Aralık 2021’in başlarında duyurdu.

Bu nedenle, 2022’de beklenen en iyi akıllı telefon lansmanlarından bazılarına bakıyoruz.

Dört gözle beklediğimiz 2022’nin en iyi akıllı telefonları!

Galaxy S22 Note

Samsung’un Galaxy Note’u bazı Galaxy S tadında gerçeğe dönüştürmesi bekleniyor. Sızıntılar şimdiye kadar Galaxy S22 Note’u benzer çoklu kameralara ve S Pen için yerleşik bir cihaza sahip Galaxy S21 Ultra’yı güçlendirmiş olduğunu öne sürüyor. Tasarımı bile Galaxy Note 20 Ultra’ya benzer kareli bir formda yakında gelecek.

Redmi Note 11 Pro

Redmi Note 11 Pro birkaç ay önce Çin’de piyasaya sürüldü ve şimdi aynı ürünün küresel varyantını dört gözle bekliyoruz. Redmi Note 11 Pro’nun Çin varyantı Xiaomi 11i olarak sunuldu. Xiaomi’nin Redmi Note 11 Pro’yu 4G akıllı telefon olarak Avrupa pazarına sunacağı anlamına geliyor. Bu yıldan itibaren Redmi Note 10 Pro’nun eklenmiş bir versiyonu olarak gelecek.

Apple iPhone 14

Gelecek yılın en büyük lansmanı! iPhone 14 sızıntıları, düz cam arka ve keskin metal kenarlı iPhone 4S dönemini hatırlatan bir tasarım bekleniyor. Tüm modellerin 120Hz OLED ekrana sahip olması bekleniyor, Pro versiyonları kameralar için çentik tasarımına gidiyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post