X

2022’nin en iyi akıllı saatleri: Apple Watch tek seçenek değil!

1. Fitbit Versa 2

En iyi bütçe tercihi olarak karşımıza Fitbit Versa 2 çıkıyor. Bu akıllı saati, 200 doların altındaki en iyi seçenek olarak öneriyoruz. Fitbit Versa 2 ile tüm temel özelliklere sahip olursunuz: Fitbit’in sağlam egzersiz izleme yetenekleri (otomatik egzersiz algılama dahil), uyku takibi, suya dayanıklılık, bağlı GPS, kan oksijen takibi ve altı günlük pil ömrü. Ayrıca NFC ile Fitbit Pay’i destekler ve sesli komutlar için Amazon Alexa mevcut.

2. Samsung Galaxy Watch 5

Android kullanıcıları için en iyisi olan Samsung Galaxy Watch 5, en son sürümüne pek fazla güncelleme getirmemiş olabilir, ancak Watch 5’in Android kullanıcıları için hala en iyi akıllı saat olmadığı anlamına gelmiyor. Daha dayanıklı ekran ve ince kavis gibi iyileştirmeler kulağa heyecan verici gelmiyor ancak Watch 5’i daha dayanıklı ve güvenilir kılıyor. Artı, Galaxy Watch, Wear OS’deki en kapsamlı sağlık ve fitness takibini sunuyor ve şirket, bu yıl daha iyi dinlenmenize yardımcı olmak için bir uyku koçluğu özelliği ekledi.

3. Fossil

Evet, hala “modaya uygun” akıllı saatler yapmaya çalışan şirketler var. Giyilebilir cihazların yeni ve genellikle çirkin olduğu zamanlarda, Fossil , Michael Kors ve Skagen gibi markalar nişlerini analog saatlerden ipuçları alan şık akıllı saatler yaptılar.

4. Google Pixel Watch

Tasarımı harika olan bu akıllı saat güzel bir tercih olarak tavsiyelerimiz arasında.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post