X

2022’nin en iyi oyun akıllı telefonları

ASUS ROG Phone 6 & ROG Phone 6D Serisi

ASUS bilinen bir PC üreticisidir ve Republic of Gamers veya ROG adında kendi özel oyun alt markasına sahip. Tayvanlı marka, bu marka altında ROG Phone serisi oyun akıllı telefonlarını piyasaya sürdü. En yenilerinden bazıları ROG Phone 6 ve ROG Phone 6D serisi. ROG Phone 6 ve 6 Pro spor 6,78 inç AMOLED ekranlar, 165 Hz’lik yüksek yenileme hızı ve 720 Hz’lik dokunmatik örnekleme oranı sunarak cihazın oyun oynarken ekstra akıcı ve duyarlı hissetmesini sağlar.

Bu cihazların her ikisi de onları şu anda piyasada bulunan en güçlü Android akıllı telefonlardan biri yapan Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC’ye sahip. Bu yonga seti ayrıca 18 GB’a kadar RAM ve 512 GB dahili depolama ile eşleştirilmiş. Phone 6D modelleri, aynı zamanda amiral gemisi bir çip olan MediaTek’in Dimensity 9000+ SoC’si ile donatılmış.

Red Magic 7S Serisi

165Hz yüksek yenileme hızı sunan vanilya varyantı ile uzun 6,8 inç AMOLED ekrana sahipken, Pro varyantı yalnızca 120Hz yenileme hızı sunuyor. Red Magic x Qualcomm LTM karartma teknolojisini de destekliyor

. Red Magic 7S ve Red Magic 7S Pro , Qualcomm’un yonga üreticisinin 2022 amiral gemisi yonga seti olan Snapdragon 8+ Gen 1 ile donatılmış ve seri 16 GB’a kadar RAM ve 512 GB’a kadar dahili depolama ile eşleştirilmiş.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post