X

2023 model Citroen C4 fiyat listesi: Bu fırsatı kaçıran üzülür!

Yaşantısına bir C sınıfı hatchback otomobili olarak başlayan Citroen C4, SUV modellerine olan talebin artmasıyla beraber segment değiştirdi. Artık bir B SUV olan C4, rakipleri karşısında hiç de fena olmayan bir satış performansı yakalamayı başardı. Peki ama söz konusu aracın versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi günümüzde nasıl şekillendi? Gelin bu sorunun yanıtını hep birlikte verelim.

2023 model Citroen C4 fiyat listesi: Bu fırsatı kaçıran üzülür!

Citroen C4 baz donanım seviyesinde 6 ileri olan manuel bir şanzımanla beraber geliyor. Kaputun altında 1.2 litrelik benzinli bir motor barındıran araç, bu özellikleriyle birlikte 100 beygir güç üretmeyi başarıyor.

Feel olarak isimlendirilen söz konusu paketin fiyatı ise günümüzde 710.000 TL olarak görünüyor. Tabii bu bedelin Citroen resmi internet sitesinde yazdığını da belirtmekte fayda var.

Citroen C4 donanım seçenekleri anlamında oldukça geniş bir yelpazeyi tüketicilere sunuyor. Elbette bu yelpaze içerisinde bolca otomatik seçenek de mevcut. Ancak biz en uygun fiyatlı donanımdan bahsedelim. 8 ileri tam otomatik şanzımanlı bir Citroen C4 satın almak isteyenlerin cebinden en azından 840.000 TL çıkması gerekiyor. Şimdi lafı çok fazla uzatmadan sizleri modelin güncel fiyat listesiyle baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post