X

2023 Renault Captur fiyat listesiyle şaşırttı! Bu fiyata en mantıklı seçim!

SUV kısmında kullanıcıların alternatif sayısı oldukça fazla. Hatta öyle ki bazı araçların isimleri aklımıza bile gelmiyor. Kia Stonic, Citroen C4, Peugeot 2008, Volkswagen Taigo, Volkswagen T-ROC, Hyundai Kona, Opel Mokka ve daha ismini unuttuğumuz pek çok araç segmentte yarış halinde. İşte bu modellerden birisi de Renault Captur.

Pazara ilk geldiğinde daha güçlü konumda bulunan Captur, artık eski gücünden çok uzaklarda. Ancak aracın gerek donanım paketleri gerekse fiyatları aslında sınıfında oldukça mantıklı bir tercih olduğunu da ortaya koyuyor.

Renault Captur fiyat listesi: En mantıklı tercih!

Renault Captur bütün donanım seviyelerinde tam otomatik şanzımanıyla beraber geliyor. Bu bir yandan güzel bir yandan ise dezavantajlı bir durum. Güzel olması, en boş paketi satın alıyor bile olsanız otomatik şanzımana sahip oluyor oluşunuz.

Kötü olan nokta ise manuel şanzımanı olan bir paket daha konsa belki de çok daha ucuza bu otomobile sahip olabilirdiniz. Dolayısıyla burada iki farklı bakış açısı söz konusu.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post