X

2023’ün en iyi korku oyunları! Bu oyunlar uyku kaçırır, kafayı yedirtir!

2023’e girmemizle birlikte korku severler yeni oyunları keşfetmeye çalışıyor. Piyasada birçok korku oyunu var ve oyuncular da seçim yapmakta zorlanıyor. Biz de sizlere kolaylık sağlamak amacıyla 2023 yılında çıkmış ve daha önceki yıllarda yoğun talep gören korku oyunlarını listeledik. Gelin o oyunları birlikte inceleyelim.

Dead Space (2023 Remake)
Dead Space ilk olarak 2008 tarihinde piyasaya sürülmüştü. Oldukça özgün bir oyun olan Dead Space, inanılmaz büyüklükteki bir uzay gemisindeki yaşanan korkunç anları ele alıyordu.

Şimdi bu oyun 2023 “remake” versiyonu ile tekrardan satışa çıktı. Isaac Clarke isimli sistem mühendisi, Ishimura isimli bir gemide Necromorphs adı verilen yaratıklarla savaşıyor. Ancak bu savaş, çok korkunç anları da beraberinde getiriyor.

Visage

İlk piyasaya sürülme tarihi 2018 olan Visage oyunu, psikolojik korku dünyasının doruklarını yaşatıyor. Tanıtılmasından 5 yıl geçmesine rağmen Visage, bu yılda bile popüler korku oyunları arasındaki yerini koruyor.

Garip, kasvetli ve korkunç bir tarihe sahip olan bir evin anılarını keşfeden Dwayne Andreson’ı birinci şahıs açıdan kontrol ediyoruz.

The Callisto Protocol

2022’nin son günlerinde tanıtılan The Callisto Protocol isimli korku oyunu, üçüncü şahıs ile kontrol ettiğimiz bir mahkum olan Jacob Lee’nin anılarını anlatıyor.

Oyunda Jüpiter’in uydusu Callisto’da yer alan üst düzey güvenlikli Black Iron Prison’daki korkunç vakitleri gözlemliyoruz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post