X
    Categories: Pazarlama

27 Aralık haftası vizyona giren filmler!

Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe

Göbeklitepe, Rafadan Tayfa ekibinin, Göbeklitepe’de atıldıkları gizemlerle dolu maceraları konu ediyor. Göbeklitepe’nin keşfi ve devamında yapılan kazılar, tüm dünyada büyük bir heyecana neden olur. Akın, gözlerin Göbeklitepe’ye çevrildiği günlerde Şanlıurfalı arkadaşı Veysi’den gizemli bir paket alır. Akın, paketin içerisinden çıkan bakır siniye anlam veremezken Veysi’den gelen bir telefon durumu daha da karmaşık bir hale getirir. Panik içerisindeki Veysi, birilerinin peşinde olduğunu söylediği sırada telefon kesilir. Dilerseniz bu heyecanlı ve merak dolu maceranın devamına izleyerek eşlik edelim.

Kara Noel

Hawthorne Koleji, tatil günlerinde sessiz, sakin bir yere dönüşür. Okulun öğrencilerinden Riley Stone, Marty, Kris ve Jesse, güz döneminin sona ermesini bir parti ile kutlamaya karar verir. Fakat okulun beklenmeyen, ölümcül bir misafiri vardır. Bu misafir, kampüsün kız öğrenci yurdunda kalan öğrencileri birer birer avlayacaktır. Fakat katilin öğrenmesi gereken bir şey vardır; Yeni nesil kadınlar çaresiz bir şekilde ölümü beklemiyor, hatta karşılık veriyordur. Öğrencilerin bu savaşı bitirmek için ellerinden gelen mücadeleyi hep birlikte inceleyeceğiz.

Küçük Joe

Film, genetiği değiştirilmiş bir bitki üreten genç bir kadının hikayesini konu almaktadır. Bekar bir anne olan Alice, yeni türler geliştirmekle uğraşan bir şirkette çalışan kıdemli bir bitki yetiştiricisidir. Genç kadın, uzun zamandır bir bitki üzerinde çalışmaktadır. Alice’in ürettiği kırmızı bitki, sadece güzelliği ile değil aynı zamanda tedavi edici değeri ile de dikkat çekmektedir. Bitki, ideal sıcaklıkta tutulur, düzgün beslenir ve onunla düzenli olarak konuşulursa sahibini mutlu etmektedir. Alice, her ne kadar şirket politikasına uymasa da, bitkiyi oğlu Joe’ya ev hediyesi olarak almaya karar verir. Bitkiye “Little Joe” adını veren anne oğul, bitkilerin büyüdükçe verdikleri isim kadar zararsız olmadığına dair şüphe duymaya başlar. Bitkileri gözlem altında tutan Alice, bitkilerin tohumları saçıldıkça, insanlar üzerinde farklı etkiler yarattığını düşünür. 

Barınak

Film, istila altındaki bir dünyada ailesini arayan bir adamın hikayesini konu alıyor. Dünya yok olma tehlikesi karşı karşıyadır. Havadan bulaşan bir virüs, insanları etkisi altına alır. Genç bir idealist olan Ethan, değişen dünyada insanları kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir. Ancak enfekte olmuş insanların peşine düştüğü bu gezegende, bir yandan da geride bıraktığı ailesini bulmaya çalışan Ethan, bu süreçte kendisini geçmişinin hayaletleri ile savaşırken bulur. 

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post