X
    Categories: Pazarlama

30 Kasım 2022 için Bitcoin fiyat tahmini

Sorumluluk Reddi: CoinMarketCap kripto para topluluğu fiyat tahmini yalnızca kullanıcılarının oylarına dayanmaktadır. Tahminler, ay sonu fiyatlarını garanti etmez.

Bitcoin ( BTC ), Federal Rezerv’in faiz oranlarını yükseltmesinin ardından pozisyon tehdit edildikten sonra hala 20.000 dolar seviyesinin altına düşmekten kaçınmaya çalışıyor. Haftalar boyunca 19.000-20.000 dolar aralığında varlık ticareti ile genel kripto topluluğu, ayı piyasasından çıkmak için bir dip fiyat arıyor.

30 Kasım 2022 için Bitcoin fiyat tahmini

Yüksek enflasyon ve artan faiz oranlarının kasvetli makro zemininde, kripto topluluğu, amiral gemisi kripto para biriminin önümüzdeki günlerde toparlanacağı ve bir boğa koşusu için bir temel sunacağı konusunda iyimserliğini ifade etmeye devam ediyor.

Özellikle CoinMarketCap kripto topluluğu, Finbold tarafından 4 Kasım’da elde edilen verilere göre, Bitcoin’in Kasım 2022’nin sonuna kadar ortalama 21.451 $ fiyatla işlem göreceğini öngördü.

Tahmin, yayınlandığı tarihteki varlık fiyatından yaklaşık %4.22’lik bir büyümeyi temsil ediyor. Özellikle, tahmin, fiyat tahmini özelliğini kullanan topluluk üyeleri tarafından 20.038 oyların bir sonucudur.

30 Kasım için Sosyal Bitcoin fiyat tahmini. Kaynak: CoinMarketCap

Bitcoin’in devam eden konsolidasyonu

Tahminin, Bitcoin’in son haftalardaki fiyat hareketiyle uyumlu olduğunu ve varlığın giderek 20.000 dolar civarında konsolide edildiğini belirtmekte fayda var. İlginç bir şekilde, topluluk tahmini, Bitcoin için ayı piyasasından çıkma arayışında araç olarak kabul edilen bir pozisyon olan 21.000 doları aştı.

Özellikle, Ekim ayının son haftasında Bitcoin, Fed’in son politikası tarafından tartılmadan önce varlığı 21.000 doların üzerine çıkaran kısa vadeli bir ralli kurdu.

Bitcoin teknik analizi

Teknik açıdan bakıldığında, Bitcoin için olumlu göstergeler var. Teknik bir analiz özeti, çoğunluğun 12’de satın almak için olduğunu gösteriyor. Hareketli ortalamalara , onda ‘Satın Al’ hakimken, osilatörler sekizde nötr kalıyor.

Bitcoin teknik analizi. Kaynak: TradingView

Bitcoin için sırada ne var?

Şu anda Bitcoin, varlığı yeni seviyelere itmesi muhtemel birkaç gösterge arıyor. Örneğin, yaklaşan iş raporu ekonominin durumuna bir bakış sunacak.

Bu durumda, iş verileri güçlüyse, Bitcoin gibi risk varlıkları daha da düşebilir çünkü bu, FED’in hızla yükselen enflasyonu kontrol etmek için sıkılaştırmaya devam etmesi gerekebileceğini gösterir.

Gerçekten de, bir Finbold raporu , çoğu yatırımcının düşüşte giderek daha fazla satın aldığı düşünüldüğünde, piyasanın yükseleceğine dair genel bir hissiyat olduğunu belirtti. Özellikle mevcut ayı piyasası, yüksek birikim seviyesi göz önüne alındığında öncekilerden farklılık gösteriyor.

Ayrıca, zincir içi veriler, stabilcoin işlemleri için döviz girişinin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını ve Bitcoin için bir yükseliş hissi olduğunu gösteriyor.

Bu arada Bitcoin, basın zamanında 20.600 dolardan işlem görüyordu ve son 24 saatte %1,5 kazanç kaydetti.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post