X

4 gün boyunca bir odada, yılbaşı ağacının içinde saklanan “sürpriz”

Yılbaşı yaklaşırken Dünya çapında pek çok aile evlerini bu dönem için süslemeyle meşgul. Süs ışıklarını ve dekorasyonları asmak, mumları hazırlamak ve evlere küçük çam ağaçları yerleştirmek de bu hazırlıkların arasında yer alıyor. Ancak Lexington, Kentucky’deki bir aile, bu yıl ağaçlarının yanında, küçük bir de sürpriz buldular: Küçük bir baykuş…

Michele White, ailenin her zamanki gibi ağaçlarını süslediğini ve küçük ziyaretçilerini fark edene kadar ağacın dört gün boyunca kalabalık oturma odalarında durduğunu söyledi. White, AP News’e “Üç köpeğim var” dedi ve ekledi: “Bu odayı sürekli kullanıyoruz: TV izliyoruz, mutfağımız burada, hiç bir işaret yoktu.”

Kendi şirketi Magic Carpet Cleaning’de halı temizleyici olarak çalışan Bobby Hayes, ailenin evindeydi ve bazı ekipmanları takarken yılbaşı ağacının hareket etmeye başladığını fark etti. Hayes, “Baykuş tam anlamıyla burada bir alt dalın üzerinde oturuyordu” dedi ve devam etti: “Ağacın daha da içine doğru sürünerek tırmandı. Onu bulmam bile birkaç dakikamı aldı.”

Hayes, Michele’e göstermek üzere birkaç fotoğraf çektikten sonra baykuşu yakalayıp güvenli bir şekilde dışarıya salmayı başardı.

Baykuşun, tüm yıl boyunca yaygın olarak görülen, ormanlık alanlarda ve yuva kutularını sıklıkla kullanacakları banliyö bölgelerinde bulunan bir doğu çığlık baykuşu (Megascops asio) olduğu düşünülüyor. Ancak Ulusal Audubon Topluluğu’na göre, isimlerine rağmen, bu baykuşlar çığlıktan ziyade hafif bir tril veya kişnemeye benzeyen bir ses çıkarıyorlar.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post