X

57.000 TL zamlanmıştı! Zamma zam geldi

Peugeot daha bir hafta önce 57.000 TL zam yaptığı 508 fiyatlarına bir zam daha yaptı.

D sınıfının en sportif üyesi olan Peugeot 508 fiyatlarına bir zam daha geldi. Ailenin en dikkat çekici üyesi oysaki bundan daha bir hafta önce zaten oldukça yüklü bir zam almıştı.

Ancak Fransa merkezli otomotiv devi son yaşanan gelişmelere tepkisiz kalamadı ve otomobilin fiyatlarını bir kez daha güncelledi.

Dolar arttı, Peugeot 508 fiyatları uçtu

Döviz kurundaki yükseliş sonrasında 508 fiyat listesi yenilendi. Daha bir hafta önce 57.000 TL zam yapılan araca bir kez daha zam yapıldı. Modelin baz donanım seviyesindeki fiyatı 452.000 TL seviyesinden 470.000 TL’ye kadar geldi. Bu noktada yükün yine nihai tüketiciye yansıtıldığını görmek oldukça üzücü diyebiliriz.

508 giriş seviyesinde karşımıza 180 beygir güç üreten 1.6 litrelik benzinli motor ile geliyor. Bu motora 8 ileri otomatik şanzıman eşlik ediyor ve oldukça da iyi bir deneyim sunuyor. Eğer siz de D sınıfında sportif bir otomobil tercih edecekseniz, 508 ilk akla gelecek modellerin başında olacaktır. Şimdi lafı fazla uzatmadan yeni fiyatları sizlerle paylaşalım.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post