X

ABD donanması tarafından çekildiği iddia edilen yeni bir UFO görüntüsü, yine kafaları karıştırdı

Film yapımcısı Jeremy Corbell, web sitesinde “ABD Donanması ‘küresel’ şekilli UFO’ları ve gelişmiş transmedium araçları fotoğrafladı ve filme aldı, işte o görüntülerden bazıları” diyerek bir dizi görüntü yayınladı. Burada hem görüntülere hem de nesne hakkındaki detaylara yer verdi.

Teyit edilmemiş olsa da, görüntülerin USS Omaha gemisinin Savaş Bilgi Merkezi’nden geldiği ve San Diego kıyılarında seyrederken çekildiği düşünülüyor.

Video kısa olmasına rağmen, nesnenin hem havada hem de suda seyahat etme kabiliyetine sahip olduğu görülüyor. Bu da onu transmedium olarak bilinen tüm askeri veya başka araçlardan daha gelişmiş hale getiriyor. Nesne 2 metre çapında. Ancak hızlı gittiği görünüyor uçuşu sırasında saatte 254 kilometreye varan hızlara ulaşıyor.

Şu anda, havada uzun süre uçabilen ve daha sonra suya inerek yolculuğuna devam edebilen bir araç bulunmuyor. 1900’ler boyunca, uçan bir denizaltı kavramı araştırıldı, ancak hava ikmalinde ve yakıtta önemli zorluklar çıktı.

2008’de ABD, uçan bir dalgıç aracı için sözleşmeler çıkarmaya hazırlandı, ancak Lockheed Martin, bir dalgıç insansız hava aracı planlarını iptal ettikten sonra, görünen o ki sözleşmeler hiçbir zaman gerçekleşmedi.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post