X

ABD’de bir kongre üyesi, UFO gördüğünü söyleyenlerin korunmasını istiyor

ABD’nin UFO takıntılı bir Cumhuriyetçi Kongre üyesi, UFO ihbarcılarına yeni bir koruma programı sağlamak için Savunma Yetkilendirme Yasasında bir değişiklik önerdi. Temsilci Mike Gallagher, Tanımlanamayan Hava Olayları (UAP) ile ilgili raporların alınması için bir süreç oluşturmak amacıyla yeni bir kararın peşinde. Bu yeni kararların uygulamaya geçmesi ile beraber, askerlerin ve yüklenicilerin savaş alanında gördükleri açıklanamayan olayların ayrıntılarını paylaşırken daha rahat hissedecekleri umuluyor.

Gallagher’e göre, İhbarda bulunanlar sır yasalarını çiğnemeyecekleri ve misillemelerden korunacakları konusunda kendilerini rahat hissetmeliler. Söylenilenlere göre, UFO hakkında konuşmak isteyenlerin arasında, uzaylı yaşamına dair kanıtları olduğunu söyleyen ama hapsedilme korkusuyla bunu açıklayamayanlar var.

ABD’nin uzaylı yaşamıyla gizli ilişkileri olduğu fikri, Gallagher’ın oldukça ilgisini çeken bir tür hobi olarak görülebilir. Politico, Mayıs ayında Gallagher’ın bir Meclis İstihbarat Komitesi toplantısını Pentagon yetkililerine Montana üzerinde süzülen ve 1967’de bir nükleer silah tesisini kısa bir süre boyunca kapatan parlayan bir küre hakkında sıkıştırmak için kullandığını bildirdi. Görünüşe göre bu hikaye, eski USAF havacısı Robert Salas‘ın Unidentified: The UFO Phenomenon adlı kitabından geliyor. O sırada Pentagon yetkilileri, uzaylı yaşamıyla ilgili herhangi bir gizli kanıt hazinesi olduğunu reddetmişti.

2020’de Pentagon, UAP’lerle ilgili aldığı ve pilotların görüşlerinde hareket eden bir şeyi yakaladığını gösteren bir dizi video yayınladı. Ancak yetkililer, paylaşılacak başka bir şey olmadığını ve gösterilen olayların uzaylı istilasının sonucu olduğunu kimseyi tatmin edecek şekilde kanıtlayamadığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post