X

Activision, Modern Warfare 3 için yeni bir oynanış videosu yayınladı ve açık beta için tarih verdi

Activision, Gamescom Opening Night Live’da yaklaşmakta olan Call of Duty: Modern Warfare 3’ün oynanış görüntülerini yayınladı ve oyunun görevlerinin sinematik olduğu kadar açık uçlu yapısını da gösteren senaryo modunu tanıttı.

Yaş sınırlaması olan fragmanda “Operasyon 627” adlı bir gece saldırı timi görevi yer alıyor. Alfa Timi Kostovian Denizi kıyısındaki terk edilmiş bir kaleye gizlice sızdıktan sonra gece görüş gözlüklerini kullanarak yakın dövüşe giriyor.

Ekip karanlık koridorlarda ve yeraltı geçitlerinde ilerledikten sonra hedefleri olan Zordaya Hapishane Kompleksi‘ne ulaşıyor. Activision, görevin tamamı gösterilmeden önce oynanış fragmanını sonlandırdı.

Activision, senaryo modunun yanı sıra Modern Warfare 3’ün çok oyunculu modu hakkında da konuştu ve açık betanın 6 Ekim’de başlayacağını söyledi. Açık beta 2009’da çıkan Modern Warfare 2’deki 16 orijinal haritanın grafiksel olarak yenilenmiş halini içerecek. Yayıncı 5 Ekim’deki Call of Duty Next etkinliğinde daha fazla bilgi vermeyi planlıyor.

Call of Duty: Modern Warfare 3 10 Kasım’da PC (Steam ve Battle.net), PS4 ve PS5 ve Xbox One, Xbox Series X|S için satışa sunulacak.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post