X
    Categories: Pazarlama

Akıllı ev kurmayı düşünenler buraya! En iyi akıllı ev ürünleri!

Teknolojinin gelişmesi ve akıllı sistemlerin insanların hayatlarını kolaylaştırması ile birlikte akıllı evler yavaş yavaş bir ihtiyaç olmaya başladı. İşte karşınızda en iyi akıllı ev ürünleri!

Teknolojinin gelişmesi ve akıllı sistemlerin insanların hayatlarını kolaylaştırması ile birlikte akıllı evler yavaş yavaş bir ihtiyaç olmaya başladı. Teknolojioku ekibi olarak bu ihtiyacı en uygun şekilde karşılayabilmeniz için bu listemizi hazırladık. İşte karşınızda en iyi akıllı ev ürünleri!

430 TL’ye satılan Samsung SmartThings Hub direkt olarak modeminize bağlı cihazları kontrol etmenize izin veren bir kontrol cihazı.

Evinin aydınlatmasını telefon üzerinden kontrol edebilmek, istediği efekti kullanabilmek ve lambalarını eş zamanlı olarak aynı parlaklık ve renklerde ayarlayabilmek isteyenler için en uygun ürünlerden birisi Xiaomi’nin Yeelight (3.nesil) akıllı LED ampulü.

Wi-Fi üzerinden telefonunuz ile prize takılı cihazlarınızı kapatıp açabilmek, enerji sınırını belirlemek gibi bir çok özelliğe sahip olan TP-Link HS100, aynı zamanda akıllı asistanlar ile çalışabiliyor.

Kapınız veya pencereniz hareket ettiğinde telefonunuza bildirim gelsin istiyorsanız TP-Link HS100 modeline göz atabilirsiniz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post