X
    Categories: Pazarlama

Algorand’ın haftalık zincir içi etkinliği %60 arttı!

Kripto para sektöründeki piyasa genelindeki konsolidasyon ve durgunluğun ortasında , bir seferde aktif adresler ekleyen saf hisse kanıtı ( PoS ) ağı Algorand ( ALGO ) dahil olmak üzere bazı varlıklar zincir üzerindeki faaliyetlerinde öne çıktı. çoğu kripto boştayken veya hatta düşüşteyken.

Algorand’ın haftalık zincir içi etkinliği %60 arttı!

Gerçekten de Algorand, kripto piyasası analitiği şirketi CoinMetrics tarafından derlenen ve 18 Ekim’de yayınlanan verilere göre, ALGO günlük aktif adreslerinin %60’a varan yükselişiyle haftadan haftaya güçlü bir büyüme gösterdi.

Verilerin gösterdiği gibi, Algorand’ın yedi günlük ortalaması 104.000 aktif adres, sadece günlük ortalama 378.000 aktif adresle zincir üzerindeki aktivite miktarını %75 artıran Litecoin’den ( LTC ) sonra ikinci sırada.

Katman 1 blok zincirlerinin etkinliği. Kaynak: CoinMetrics

Peyzaj genelinde aktivite eksikliği

Karşılaştırıldığında, Ethereum ( ETH ) ve Bitcoin Cash ( BCH ) zincir içi aktivitelerini yalnızca %6 (557.000 ve 53.000) geliştirirken, Ethereum Classic ( ETC ) ve Bitcoin ( BTC ) %7 (28,000) ve 1 düşüş yaşadı. % (887.000), sırasıyla.

Gruptaki en büyük ‘kaybeden’, açık kaynaklı blok zinciri ağı İnternet Bilgisayarı ( ICP ), haftadan haftaya %23 düşüşle günde yalnızca 3.000 aktif adrese sahip oldu.

Diğer dijital varlık türleri açısından, ICP’ye , haftalık zincirleme aktivitesinde %32 kaybeden ve 1.000’den az aktif günlük adres içeren sabit coin Gemini Dollar ( GUSD ) eşlik ediyor.

Dijital varlıkların benimsenmesi, ekonomisi ve kullanımına ilişkin özet ölçümler. Kaynak: CoinMetrics

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post