X

Araba fiyatlarında indirim! Elinizi çabuk tutun

Otomobil fiyatlarında yaşanan gelişmeler araç sahiplerini ve araç almak isteyen insanları yakından ilgilendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda şimdi otomobil fiyatlarında yeni bir fiyat beklentisi mevcut.

MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç, yaptığı açıklamada otomotiv sektörü ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Yapılan açıklamalarda “ÖTV indirimi beklentisi vatandaşların ihtiyaçlarını ötelemesine sebep oluyor. Vatandaş beklemeye geçtiği ve ÖTV indirimi beklenmediği için bundan zarar görebilir” ifadeleri kullanıldı.

Otomotiv sektöründe çip krizi devam ediyor. Koronavirüs ile başlayan zorlu süreçte hem araç sahipleri hem de araç sahibi olmak isteyenler zor günler geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda ise iyi haberler de gelmeye devam ediyor.

Rusya-Ukrayna savaşı da otomobil sektörünü olumsuz etkiledi. Bu kapsamda fırsatçılar da kafalarına göre fiyatlandırmalara devam ettiler. Ancak bu duruma hükümet bir dur dedi.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post