X

Asgari ücretle TOGG almak isteyenleri ilgilendiren açıklama

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG bir süredir merakla bekleniyor. Söz konusu aracın fiyatı da uzun süredir merak edilenler arasında yer alıyor. Aracın fiyatı ile ilgili dönem dönem farklı bilgiler gelmeye devam ediyordu. Bu kapsamda asgari ücret ile TOGG almak isteyenleri ilgilendirecek bir gelişme yaşandı.

Aracın fiyatı ile ilgili geçtiğimiz haftalarda “900 bin TL” iddiaları ortaya atılmıştı ancak bunlar şirket tarafından reddedildi. Şimdi ise konuyla ilgili Twitter üzerinden bazı açıklamalar geldi.

Togg’un resmi Twitter hesabından bir son dakika açıklaması yapıldı. Şirket Twitter üzerinden yapılan açıklamalarda bunları söyledi:

“Bu ilgi ve merakı gururla takip ediyor, markamızla ilgili ticari sır olmaktan çıkan her gelişmeyi düzenli olarak sosyal medya hesaplarımız ve basın bültenlerimiz aracılığıyla duyuruyor, kamuoyunu gelişmelerden haberdar ediyoruz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post