X

Asgari ücretle TOGG hayali kuranlara müjde: TOGG’un fiyatı belli oldu

Otomobil, Türk insanı için ayrı bir öneme sahiptir. Belki bir Avrupalı için ayağını yerden kessin yeter denilebilir ancak bizim için otomobil, öylesine sahip olunan bir eşyadan çok daha fazlasıdır.

İşte bu nedenle Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu yani nam-ı diğer TOGG, ülkemiz için en önemli projelerden biri olarak görülüyor. Tamamen elektrikli motor ile donatılan ve sahip olduğu üst düzey özellikleriyle daha şimdiden milyonlarca vatandaşın rüyalarını süsleyen TOGG hakkında en çok merak edilen şey ise, aracın fiyatının ne kadar olacağıydı.

Bilindiği üzere sırf TOGG fiyatının uygun tutulabilmesi için, geçtiğimiz aylarda bir ÖTV matrah düzenlemesi yapılmış ve bizzat Cumhurbaşkanı tarafından bu düzenlemenin doğrudan TOGG hedeflenerek yapıldığı belirtilmişti.

Aslında bu açıklamanın üzerine TOGG’ın ne kadarlık bir fiyat etiketine sahip olacağı üç aşağı beş yukarı tahmin ediliyordu ancak dün projenin ortaklarından biri olan Özilhan Grubu’nun patronu Tuncay Özilhan tarafından yapılan açıklama, bu konudaki tartışmalara son noktayı koydu.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post