X
    Categories: Pazarlama

Asgari ücrette temmuz zammı belli oldu! Yetkili isim açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Temmuz ayında beklenen zamma ilişkin bir açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de temmuz ayını işaret ederek, çalışanların yüzünü güldürecek düzenlemeyi gerçekleştireceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Temmuz ayında enflasyon farklarıyla, ocak ayında ücretlerdeki yeni düzenlemelerle milletimizin her kesimini daha da rahatlatacağız” ifadelerini kullandı.

Bir açıklama da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. Bilgin, ” Temmuz ayında bütün çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bilgin, “Türkiye ekonomik dalgalanmalara, enflasyonlara rağmen büyümeyi sürdürüyor. O halde enflasyonun tahribatına karşı çalışanları ve emeği korumak bizim vazifemiz. Biz emeği, çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz. Yani önümüzde Temmuz dönemi var”

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post