X

Avengers oyunu ücretsiz oldu fırsatı kaçırmadık! Oyun Canavarı #30

Şu aralar ücretsiz oyun dağıtmak trend olmuş durumda. Şüphesiz bu trendin mimarı Epic Games Store diyebiliriz. Hatırlanacağı üzere Epic Games Store kısa bir süre önce GTA 5’i ücretsiz olarak dağıtmış ve oyun dünyasında bomba etkisi yaratmıştı.

Epic Games Store‘un GTA 5 sonrasındaki ücretsiz oyun dağıtımı da tüm hızıyla devam etti. Şimdi sırada daha niceleri var. Fakat ücretsiz olarak oyun dağıtan tek firma Epic Games Store değil.

Hali hazırda Epic Games Store‘un en büyük rakibi olan Steam de yaz aylarında bazı oyunları abonelerine ücretsiz olarak sunmuştu. 

Avengers oyunu ücretsiz oldu fırsatı kaçırmadık! Oyun Canavarı #30

Ücretsiz oyun serüveni bu kadarla sınırlı da değil. Monster Notebook’un katkılarıyla hazırladığımız Oyun Canavarı’nın bu bölümünde Marvel’s Avengers oynadık. Hem de oyunu ücretsiz temin ederek.

Marvel’s Avengers’ın PC sürümünü siz de ücretsiz olarak temin edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenleri aşağıdaki videoda anlattık. 

Videoda görüldüğü üzere Marvel’s Avengers’ı ücretsiz olarak edinmek son derece kolay. Eğer fırsatınız varsa Marvel’s Avengers’ı mutlaka kütüphanenize dahil etmenizi tavsiye ederiz.

Önümüzdeki dönemde ücretsiz oyunlar dağıtılmaya devam edecek. Biz de takipçilerimize bu fırsatları sunmaya devam edeceğiz. Eğer siz de kütüphanenizi ücretsiz oyunlarla genişletmek istiyorsanız bizleri takip etmeye devam edin.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post