X
    Categories: Pazarlama

Banka promosyonu alanlar dikkat! Paranız geri alınabilir

Geçtiğimiz dönemlerde binlerce vatandaş maaş hesaplarını ya da emekli maaşlarını başka bankaya taşıyarak promosyon almaya hak kazanmıştı. Çoğu kişinin yararlandığı bu durum ile ilgili şimdi bir endişe meydana geldi.

Önemli bir noktaya değinen Avukat Özge Çelik, “Promosyon veren bankaların 2022 yılı için tekliflerini güncelledi. Kamu ve özel bankaların promosyon ödemelerinde farklılıklar yaşanırken vatandaşlar kendileri için en cazip teklifi sunan kurumdan yana tercih kullanıyorlar. Ancak promosyonların yükselmesi ile birkaç hususa dikkat edilmesi gerekliliğinin önemi de arttı” ifadelerini kullandı.

Avukat Özge Çelik hesabın taşınması sırasında banka ile gerçekleştirilen sözleşmenin detaylı bir şekilde incelenmesi gerektiğinin altını çizdi. Bu kapsamda vatandaşlara uyarılar veren Çelik şu ifadeleri kullandı.

“Çünkü hesabını taşıyan banka müşterisinin vefatı halinde, sözleşme şartları yeterince incelenmeden imza altına alınmış ise, sözleşmede ‘bankaca ödenen promosyonun, banka tarafından iadesinin istenebileceğine’ dair hüküm bulunabiliyor. Vatandaşlarımız bu konuda dikkatli olmalıdır.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post