X

Beklenen genişleme duyuruldu: Cyberpunk 2077 Phantom Liberty geliyor

CD Projekt RED, nihayet Cyberpunk 2077 için üzerinde çalıştığı genişlemeyi duyurdu. Phantom Liberty olarak adlandırılan genişleme, öncelikle yaklaşan Edgerunners spin-off Netflix animesine odaklanan özel bir Night City Wire canlı akışı sırasında gerçekleşti. Yeni genişleme için bir de teaser yayınlandı.

“Casus – gerilim genişletmesi” olarak tanımlanan yeni hikaye eklentisi, oyuncuları hem V hem de Johnny Silverhand (Keanu Reeves tarafından oynanan) ile birlikte Night City’ye geri götürüyor. Stüdyo, genişlemenin yeni bir karakter kadrosu tanıtacağını ve oyuncuları, bölgelerinden birinde genişleyen Night City’nin yeni bir yerine götüreceğini söyledi.

CD Projekt RED’in Cyberpunk 2077 için, tıpkı The Witcher 3 gibi, iki büyük hikaye eklentisi yapacağı söyleniyor, ancak bunu görmek için uzun süre beklememiz gerekebilir. Cyberpunk 2077: Phantom Liberty için çıkış tarihi henüz açıklanmadı, ancak 2023 yılının bir bölümünde yayınlanacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Ayrıca, genişlenin yalnızca PC, Xbox Series X-S, PlayStation 5 ve Google Stadia’ya geleceğini de söyleyelim. Daha eski konsollar ise Phantom Liberty’yi almayacak.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post