X

Beklenen özellik yayınlandı: Artık Twitter mesajlarından kendinizi çıkartmanız mümkün

Twitter, “unmention” özelliğini, platformda istenmeyen bir konuşmadan çekilme imkanı olarak tanımlıyor. Kullanıldığında, kullanıcının Twitter ileti dizisinden bağlantısı kaldırılıyor, böylece gelecekteki tweet’lerde artık etiketlenmiyorlar. Bu, başkalarının konuşmaya devam etmesini engellemese de, en azından kişinin yanıtlarını ve bildirimlerinin görünmemesini sağlıyor.

Twitter bu özellik üzerinde bir yıldan fazla bir süredir çalışıyordu. İlk kez geçen yaz tanıttı ve bunun genellikle tacize yol açabilecek türden “istenmeyen ilgiyi” önlemeyi amaçladığını söyledi. Nisan ayında test etmeye başladı. Ancak test, yalnızca web’deki küçük bir kullanıcı grubuyla sınırlıydı.

Ve şimdi, yeni güncellemeyle birlikte, Twitter’ın uygulamalarını veya web sitesini kullanıp kullanmadığına bakılmaksızın herkes kendisini bir ileti dizisinden çıkarabilecek. Twitter, umnetion özelliğini resmi olarak kullanıma sundu. Bunun, pek çok kullanıcı için oldukça iyi bir haber olduğu kesin; zira istemedikleri konulara etiketlenen kullanıcılar için artık bir çözüm yolu olduğu anlamına geliyor.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post