X
    Categories: Sosyal Medya

Beklenmedik gelişme! Twitter reklamları askıya alındı!

Musk, bildiğiniz gibi, birkaç yıl önce GM ve tüm rakiplerini geride bırakarak ABD’deki en değerli otomobil üreticisi haline gelen Tesla’nın da CEO’su. Şirket, haber organizasyonuna, yeni sahibi altındaki yönünü anlamak için Twitter ile etkileşime girdiğini söyledi. Ayrıca, şirketin “bir medya platformunda önemli bir değişiklik” karşısında ücretli reklamları durdurmasının normal olduğunu söyledi.

GM, e-postayla gönderilen açıklamasında şunları söyledi:

“Yeni mülkiyetleri altındaki platformun yönünü anlamak için Twitter ile bağlantı kuruyoruz. Bir medya platformunda önemli bir değişiklikle normal iş akışında olduğu gibi, ücretli reklamlarımızı geçici olarak durdurduk. Twitter’daki müşteri hizmetleri etkileşimlerimiz devam edecek.”

Beklenmedik gelişme! Twitter reklamları askıya alındı!

Geçtiğimiz birkaç yıl içinde şirket, Tesla ile daha iyi rekabet edebilmek için tüketicilere daha fazla EV seçeneği sunma taahhüdünü genişletti. Otomobil üreticisi, 2021’de birleşik EV ve kendi kendini süren geliştirme çabaları için 35 milyar dolarlık bir yatırım yaptığını duyurdu. Bu yılın başlarında şirket, ABD’de elektrikli araçları için pil üretecek üçüncü bir Ultium fabrikası inşa ettiğini de açıkladı.

Twitter’ın kontrolünü resmen ele geçirmesinden kısa bir süre sonra Musk, endişelerini hafifletmek amacıyla hesabında reklam verenlere bir mesaj yayınladı. “Twitter’ı neden satın aldığım ve reklamcılık hakkında ne düşündüğüm hakkında çok fazla spekülasyon oldu. Bunların çoğu yanlıştı” diye yazdı. Ayrıca, reklamların “doğru yapıldığında sizi memnun edebileceğini, eğlendirebileceğini ve bilgilendirebileceğini” söyledi.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post