X
    Categories: Pazarlama

Benzine bomba gibi bir indirim geliyor!

Akaryakıt fiyatları ülkemizin gündeminden düşmeyen en büyük problemlerden biri. Bu kapsamda artan fiyatlar araç sahiplerine zor günler yaşatsa da şimdi bazı indirim haberleri gelmeye başladı.

Art arda gelen zam haberlerinin ardından gelen indirim haberleri araç sahiplerinin ve araç sahibi olmak isteyenlerin kalbine su serpiyor desek yanlış olmaz. Benzin fiyatlarına gelen indirim haberleri son günlerde araç sahiplerinin yüzünü güldürmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde gelen indirimlerin ardından şimdi de benzine 96 kuruşluk bir indirim daha yapılacağı açıklandı. Açıklamalara göre yeni indirim, önümüzdeki pazartesi günü uygulanmaya başlayacak.

Brent petrol fiyatlarındaki artış ve dolar kurundaki yükselişler araç sahiplerinin korkulu rüyaları oldu diyebiliriz. Özellikle İstanbul’da artan fiyatlar yüzünden insanların araç kullanımı oldukça azalmıştı. Global piyasalarda yaşanan enflasyon ve kıtlık gibi sebeplerle fiyatlardaki artışların sonu gelmeyecek gibiydi.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post