X

Bir daha bu fiyata Hyunda i10 bulamazsınız! Eylül fırsatı!

Ülkemizin en çok satış yapan otomobil markalarından birisi olan Hyundai, fiyatlarını güncellemeye devam ediyor. Markanın A sınıfı hatchback otomobili olan Hyundai i10 da bu güncellemelerden en çok etkilenen modellerin başında geliyor.

. Minimal tasarımsal yapısı sayesinde özellikle de hanımların tercihi olan Hyundai i10, fiyat listesiyle ne yazık ki el yakıyor.

Hyundai i10 fiyat listesi: Kendisi küçük fiyatı büyük

Hyundai i10 A sınıfı hatchback segmentinde en çok satış yapan otomobil olarak öne çıkıyor. Şehir içi kullanımlarda kolay bir kullanıma sahip olan otomobil, park manevralarında da sürücülere kolaylık sağlıyor.

. Bu sebepten dolayı da özellikle hanımlar tarafından tercih edilen i10, yüksek fiyat listesi ile deyim yerindeyse el yakıyor. Peki ama aracın donanım seçenekleri ve fiyat listesi son gelen zamların ardından nasıl şekillendi? Gelin lafı daha fazla uzatmadan bu sorunun cevabına bir göz atmış olalım.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post