X
    Categories: Pazarlama

Bireysel deprem iletişimi önerileri

Bilindiği üzere bugün, İstanbul’un Silivri ilçesinde saat 14:00 sıralarında 5,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depreme ne kadar hazırlıklıyız, deprem anında alınması gereken önlemler nelerdir gibi benzeri konular yeniden gündeme geldi.

Bu içeriğimizde, bazı deprem iletişim önerilerini sizler için bir araya getirdik.

İşte bireysel deprem iletişim önerileri;

Çok acil durumlar dışında operatörler üzerinden sesli iletişimi (baz istasyonu kapasitesini doldurmamak için) kullanmayın. Bugün deprem sonrasında, bazı iletişim operatörlerinin sunduğu hizmetlerin kesintiye uğramasının sebebi de bu durumdan kaynaklıydı.

internet paketlerinizi (şifrelerini kaldırarak) paylaşmanız, bulunduğunuz yerlerdeki diğer insanlar için faydalı olabilir. Belki de bir hayat bile kurtarmanızı bile sağlayabilir.

Genel internet ağ trafiğini yavaşlatmamak adına oyun, video, vb hız gerektiren faaliyetlere son verin. Çünkü internet trafiği o an belki de hayat kurtarmak gibi çok daha önemli şeyler için kullanılmaya çalışılıyor olabilir.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post