X
    Categories: Pazarlama

Black Friday için çılgın kampanya! 18 TL’ye iPhone 14 satacaklar! Yetişen alacak!

Kasım ayının alışveriş tutkunları için tam bir şölen olduğunu söyleyebiliriz. Bilindiği üzere Black Friday ismi verilen alışveriş etkinliği 25 Kasım’da gerçekleşecek. Bu alışveriş şöleni ilk başlarda Amerika’ya özel olsa da artık küresel bir indirim festivaline dönüşmüş durumda.

Black Friday her ne kadar 1 gün olsa da pek çok mağaza bu dönemi günlere ya da haftalara yayıyor. Yani indirim dönemi sadece bir gün değil, bütün bir Kasım ayı boyunca sürüyor. Bu süreçte iPhone 14 serisinden, bilgisayarlar pek çok üründe indirimler ve kampanyalar gerçekleşiyor.

Ülkemizde Black Friday ismi pek tercih edilmiyor. Bunun yerine, süper cuma, indirimli cuma, mega cuma gibi isimler kullanılıyor. İndirim kuşakları ise genelde birkaç gün devam ediyor.

Şunu biliyoruz. Amerika’da Black Friday zamanı devasa indirimler oluyor. Öyle ki bu indirimlerde bazı ürünleri maliyetinin yarı fiyatına alabiliyorsunuz. Peki ya Türkiye? Dürüst olmak gerekirse Türkiye’de birkaç e-ticaret sitesi haricinde doğru dürüst indirim yapan isim bulunmuyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post