X

Black Panther oyunu geliyor!

Cliffhanger Games adlı Seattle merkezli yeni bir Electronic Arts stüdyosu, tek oyunculu bir Black Panther oyunu geliştiriyor.

Üçüncü kişi bakış açısına sahip bir aksiyon-macera oyunu olacak ve Insomniac’ın Spider-Man oyunlarıyla bazı benzerlikler paylaşacağını öne sürüyor. Marvel’a göre Cliffhanger, “oyuncuların Wakanda’nın koruyucusu Kara Panter’in kimliğini üstlenmenin nasıl bir şey olduğunu deneyimlemelerini sağlayan geniş ve reaktif bir dünya inşa etmeyi” hedefliyor.

Cliffhanger bunu ve Marvel Games’in “Wakanda’nın her yönünü, teknolojisini, kahramanlarını ve kendi orijinal hikayemizi Black Panther dünyasının hak ettiği ayrıntılara ve özgünlüğe dikkat ederek oluşturmamızı sağlamak için” işbirliği yapacağını söylüyor. Bununla birlikte, Marvel ve EA şimdilik daha fazla ayrıntı konusunda oldukça ağzı sıkı.

Daha önce Middle-earth: Shadow of Mordor geliştiricisi Monolith Productions’ta benzer bir rol oynayan Kevin Stephens, Cliffhanger’ı yönetiyor. Ekip eski Halo Infinite, God of War ve Call of Duty geliştiricilerine de sahip.

Stephens, “Hayranlara eksiksiz ve otantik bir Black Panther deneyimi sunmaya adadık ve onlara hikaye odaklı bir video oyununda şimdiye kadar deneyimledikleri anlatıları üzerinde daha fazla yetki ve kontrol sağladık” dedi. “Wakanda, zengin bir süper kahraman sanal alanı ve görevimiz, Black Panther’i seven ve Wakanda dünyasını bizim kadar keşfetmek isteyen oyuncular için destansı bir dünya geliştirmek.”

Bir süredir EA‘nın hedefinde bir Black Panther oyunu olduğu söyleniyordu. Geçen Eylül ayında, EA Motive’in (son Dead Space versiyonunun arkasındaki stüdyo) bir Iron Man oyunu geliştirdiği ortaya çıktı. Bu da tek oyunculu, üçüncü şahıs, aksiyon-macera oyunu olacak ancak o zamandan beri daha fazla ayrıntı öğrenemedik.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post