X

BMW XM yüzünü göstermeye hazırlanıyor! [Favori SUV’niz olacak]

50. yıl dönümü kutlamaları için, BMW’nin XM konsepti M bölümü için oldukça önemli olacak. BMW, SUV’lerin para bastığı şu dönemlerde performansı ve tasarımıyla ciddi rakip olacak.

Bu SUV, tasarımıyla pek saldırgan görünmeyecek. Üretim görünümündeki XM’den bahseden BMW, konseptin ön ızgaralarını sergileyen ilk resmi tanıtımını yayınladı.

Şirketin Amerika web sitesinde yayınlanan gölgeli teaser, aydınlatılmış bir çevreyi gösteren daha küçük ızgaraları ortaya koydu.

Bunların yanında, LED farları görmekte mümkün. Casus fotoğraflarından ve sızdırılan tasarım patentlerinden, XM konseptinin bölünmüş far tasarımını ve BMW yöneticilerinin daha önce açıkladığı sınıfının en iyi lüks aracı olacağını söyledi.

Yan aynaların da tipik BMW M tasarım öğeleri olacağını görebiliyoruz ancak bunun dışında teaser pek de bir şey göstermiyor.

Sitedeki, “Daha Fazla Bilgi Edinin” ve “Kaydolun” butonları şu anda geçici olarak çalışmıyor gibi görünüyor ve bu, BMW’nin web sitesindeki güncellemenin henüz yeni olduğunu ve hala birkaç hataya sahip olduğunu gösteriyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post