X
    Categories: Pazarlama

BTC’nin %75’inden fazlası hareket görmüyor mu?

Bitcoin’in ( BTC ) 20.000 dolarlık kilit psikolojik seviyeyi yeniden kazanmaya çalıştığı ve kripto para piyasasında denizlerin sakin kaldığı bir anda, amiral gemisi dijital varlığın uzun vadeli sahipleri hala ona tutunuyor.

BTC’nin %75’inden fazlası hareket görmüyor mu?

Spesifik olarak, uzun vadeli sahipler ‘hodling’ davranışlarında ısrarcıdır ve şu anda var olan tüm Bitcoin’in %75’inden fazlasına sahiptir, kripto analitik platformunda bir analist olan Martuun’un gözlemlediği üzere Ekim 2015’ten bu yana yedi yılda görülen en yüksek oran 25 Ekim’de CryptoQuant.

Uzun vadeli hodlers tarafından tutulan Bitcoin yüzdesi. Kaynak: CryptoQuant

Uzun süreli hodlers deneyimi

Analistin açıkladığı gibi, “uzun vadeli sahipler, piyasanın farklı aşamalarını görmüş deneyimli piyasa katılımcılarıdır” diye ekledi:

“İstatistiksel olarak daha düşük harcama davranışlarına sahipler ve bu nedenle bunlar, Bitcoin’e güçlü destek sağlayan son çareden gelenler.”

Bu uzun vadeli ‘hodler’lardan biri, 21 Ekim’de Peter McCormack’in ” What Bitcoin Did” podcast’inde işlem yaparken 100.000 dolar değerinde Bitcoin satın aldığını söyleyen yatırım yönetimi firması Ark Invest’in CEO’su Cathie Wood. 250 dolar civarında olduğunu ve bugüne kadar satmadığını söyledi.

Bitcoin’in geçmişteki fiyat hareketlerini göz önünde bulundurursak, bu onun Bitcoin hisselerini 2015’te satın aldığı anlamına geliyor. Yazım sırasındaki fiyatı dikkate alındığında bu, bu yatırımdaki mevcut kârının 7,7 milyon dolardan biraz fazla olacağını gösteriyor.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post