X
    Categories: Pazarlama

Bu Altcoinler sizi zengin edebilir! İşte 2022’nin dikkat çeken Altcoinleri!

Ethereum ve Solana gibi akıllı sözleşme blok zincirleri tarafından desteklenen, her gün yeni “Web3” uygulamaları oluşturuluyor. Web3, ürünlerine blok zinciri entegre eden herhangi bir uygulamadır. Örneğin Coinbase, şirketin hedeflerine göre çalışan bir web2 borsasıdır. Öte yandan, Uniswap, tamamen zincir üzerinde çalışan bir Web3 değişim protokolüdür (HTTP’yi düşünün). Bu, Uniswap’ın şirket veya merkezi bir hükümet tarafından kapatılamayacağı anlamına gelir; bu, birçok kullanıcının daha yüksek işlem ücretleri ödemeye istekli olduğu bir avantajdır.

Modern kripto pazarı genişlemeye devam ediyor. Akıllı sözleşmelerin ve yeni DeFi ürünlerinin yükselişi, Bitcoin’in kripto para piyasa değeri hakimiyetini zayıflatmaya devam etti. Bu eğilim, Bitcoin’i aşan bir akıllı sözleşme blok zinciri ile sonuçlanabilir. Endişelenmeyin, bu Bitcoin’in değer saklama yeteneğini değiştirmez, ancak daha yeni ürünler değer depolamaktan daha fazlasını yapabilir.

Dilerseniz şimdi de 2022’de yüzünüzü güldürme ihtimali yüksek olan Altcoinler’in hangileri olduklarına hep birlikte göz atalım.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Cardano

Cardano’nun zorlu birkaç ayı olmasına rağmen, bu açık kaynaklı blok zinciri ağının mükemmel beklentileri var. Ethereum gibi, Cardano da geliştiricilerin dApp’ler oluşturması ve akıllı sözleşmeler başlatması için bir platform görevi görür. Ancak Cardano’nun sistemi, uzman akademisyenler tarafından ve hakemli literatürün kullanımıyla tasarlanmıştır. 2022’de satın almak ve elde tutmak için en iyi kuruş altcoinlerinden biridir.

Stellar

Harika bir kullanım alanı olan bir kripto para birimi satın almak istiyorsanız, Stellar dikkate değer. Stellar, ağın yerel kriptosu olan Stellar Lumens (XLM) aracılığıyla işletilen dağıtılmış bir ödeme ağıdır. Ağ, para birimi ne olursa olsun, dünyanın her yerine düşük ücretlerle hızlı ödemelerin gönderilmesini sağlar.

TerraUSD

TerraUSD (UST), Terra blok zincirinin merkezi olmayan ve algoritmik stabil koinidir. ABD Dolarına sabitlenmiş, ölçeklenebilir, getirisi olan bir madeni paradır. TerraUSD, Terra topluluğuna değer sağlamak ve Dai gibi diğer stabilcoin liderlerinin karşılaştığı ciddi ölçeklenebilirlik sorunlarının ortasında DeFi için ölçeklenebilir bir çözüm sunmak için oluşturuldu. Böylece TerraUSD, kullanıcılara daha yüksek ölçeklenebilirlik, faiz oranı doğruluğu ve zincirler arası kullanım vaat ediyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post