X
    Categories: Sosyal Medya

Bu da oldu! TikTok yüzünden gözünü kaybetti!

Ankara’da izlediği TikTok videosundan çok etkilenen 5 yaşındaki Çınar, aynısını kendisi denemeye kalkınca maalesef gözünü kaybetti. Bıçak ile soda şişesini açma akımından etkilenen ve bunun üzerine sodayı kaşık ile açmaya çalışan küçük çocuk, şişenin patlaması ve cam parçalarının gözüne isabet etmesi sonucunda bir anda kanlar içerisinde kaldı. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan Çınar, görme yetisini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya.

 Bu da oldu! TikTok yüzünden gözünü kaybetti!

TikTok günümüzde pek çok genç ve çocuk tarafından ilgi ile takip ediliyor. Burada ortaya çıkan akımları evde denemek isteyenler ise bazen sağlığından dahi olabiliyor. Bunun bir örneği de Ankara’da yaşandı. TikTok uygulamasında gördüğü bıçak ile soda kapağını açma akımından fazlasıyla etkilenen 5 yaşındaki Çınar, markette iken annesinden soda almasını istedi. Eve geldiklerinde mutfağa koşarak soda kapağını kaşık ile açmaya çalışan küçük çocuk, şişenin patlaması sonucu gözüne isabet eden cam parçaları yüzünden kanlar içinde kaldı.

Ailesi tarafından apar topar hastaneye kaldırılan çocuk, üst üste 2 ameliyat birden geçirdi. Geçirilen ameliyatlar sonucu Çınar’ın gözüne doktorlar tarafından 4 dikiş atıldı ve gözün iç kısmında yer alan mercek alındı. Bununlar beraber şu anda göz büyük oranda işlevsiz hale geldi. Bu tarz uygulamaların yasaklanması gerektiğini savunan Çınar’ın annesi ise “Devletimiz bu konuya el atsın, Meclisimizde karar alınsın. Sosyal medyanın faydası var; ama zararı daha çok” diye konuştu. 

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post