X
    Categories: Pazarlama

Bu fiyatlara bu telefonlar kaçmaz! Sonra üzülmeyin!

Eğer yeni bir telefon alma niyetindeyseniz ve tasarruf etmek istiyorsanız sizler için hazırladığımız uygun fiyatlı telefonların yer aldığı listemize göz atmanız faydanıza olabilir. İnceledikten sonra listemize dahil ettiğimiz en ucuz telefonlar, insanların neden yeni bir amiral gemisine yüksek paralar harcadıklarını merak etmenize neden olacaktır.

Listemizi inceledikten sonra çoğu alıcının ihtiyaç duyduğu tüm özelliklere sahip 1500 TL’nin altında temel ihtiyaçlarınızı görebilecek iyi bir telefon alabilirsiniz.

Bütçesi kısıtlı olanlar, en ucuz telefonların yetenekli kameralarını, video izlemek ve oyun oynamak için yeterince büyük ekranlara sahip olduğunu ve günün çoğunu geçirmeniz için bol miktarda pil ömrü sunduğunu göreceklerdir. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan, gelin bu modellerin hangileri olduğuna hep birlikte göz atalım.

Not: Telefonlar, internet satış fiyatları dikkate alınarak listelenmiştir. Mağaza fiyatları belirtilen fiyatlardan daha yüksektir.

İşte uygun fiyatlı en iyi akıllı telefonlar!

Reeder P13 Blue

Fiyat: 1.189,00 TL

Reeder P13 Blue

Ekran Boyutu:
6.09 İnç

Dahili Depolama:
16 GB

Bellek (RAM):
3 GB

Batarya Kapasitesi:
4080 mAh

Hat Sayısı:
Çift Hat

Hızlı Şarj:
Yok

5G:
Yok

4.5G Desteği:
Var

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post