X
    Categories: Pazarlama

Bu hafta sonu izlenebilecek en iyi Disney Plus içerikleri

Yayın akışı devleri arasında ciddi bir rekabet söz konusu. Bu kapsamda Netflix, Amazon Türkiye ve Disney Plus gibi isimler birbiri ile yarış halinde. Hal böyle olunca da her bir platform ön plana çıkmak için birbiri ile yarışıyor.

Bu hafta sonu izlenebilecek bir çok içeriğe sahip Disney Plus yayın hayatına geçtiğimiz dönemlerde başladı. Bu kapsamda rakiplerine fark atmayı hedefleyen platform birbirinden güzel içeriklere sahip.

Marvel’in dizilerini Netflix platformundan satın alan Disney Plus oldukça iddiali bir yelpazeye sahip. Disney filmlerinden tutun How I Met Your Mother gibi klasiklere sahip olan platformun içeriklerine gelin bir göz atalım.

1- Wanda Wision

WandaVision, idealize edilmiş bir banliyöde yaşayan süper kahramanlar Wanda ve Vision karakterlerine odaklanıyor. Dizide yorucu bir hayatı arkalarında bırakmak isteyen süper kahramanlar Wanda ve Vision, güçlerini kullanmak zorunda olmadıkları bir hayatı arzuluyorlar. Marvel hayranları bu yapımı sevecektir.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post