X
    Categories: Sosyal Medya

Bu siteler işinize çok yarayacak

Birçoğumuzun işine yarayacak muhtemelen daha önce adını hiç duymadığınız faydalı internet siteleri. Sizler için derledik hadi bir göz atalım.

Gündelik hayatta işinizi kolaylaştıracak size birçok konuda yardımcı olacak internet sitelerinin listesini sizler için hazırladık. İnternet, sanal alemler, sosyal platformlar, haberler, eğlence, kültür v.s. birçok konuda bilgi barındıran iletişim ağıdır. Çoğu zaman hayatımızı kolaylaştıran kimi zaman bilgi dağarcığımızı yükselten, kimi zaman sevinçlerimizi kimi zaman üzüntülerimizi paylaştığımız bir iletişim ağı. İşte bu ağ içerisinde ne zaman nerede neye ihtiyacımız olduğunu bilmemiz zordur. Bu makalemizde sizler için faydalı olduğunu düşündüğümüz enteresan ve bir o kadar dikkatinizi çekebilecek internet sitelerini hazırladık.

1.Homestyler / Evinizi dekore edin.

Dizayn konusunda yardıma mı ihtiyacınız var. Homestyler ile evinizin odalarını tekrar tekrar dekore edin. Odanızdaki eşyalarınızı nereye nasıl yerleştirebileceğinizi 3 boyutlu olarak görmenizi sağlayan faydalı bir uygulama. Odanızdaki eşyaları tek tek yer değiştirmeden hayal gücünüzü kullanarak yeniden tasarlayın.

2.Taste Dive / Film bulma

Aynı konulu filmler izliyor ve benzerlerini arıyorsanız bu site tam da size göre. Tastedive, sitesinde izlediğiniz bir filme benzeyen tarzdaki filmlerin tamamının listesi bir tık uzağınızda.

3.Similar Sites / Benzer siteler

En çok kullandığınız sitelerin bir benzerini bulmak artık çok kolay. Similer Sites, aynı işleve sahip birbirine benzer siteleri sizin için buluyor. Alternatif siteleri sizin için sıralıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post