X

Bu siteleri daha önce duymadıysanız pişman olabilirsiniz!

Daha önce nasıl duymamışım dedirten birbirinden ilginç 14 internet sitesini sizler için bir araya getirdik.

Fikir olarak bilgisayarın icat edildiği 1950’lı yıllarda ortaya atılan ve gelişimi oldukça hızlı ilerleyen internet teknolojisindeki amaç, başlangıçta askeri hizmetler ve üniversiteler arasında bilgi aktarımı yapabilmekti. Ancak günümüzde internet demek neredeyse herşey demek.

İnternet, çok protokollü bir ağ olup birbirine bağlı bilgisayar ağlarının tümü olarak da tanımlanabilir. Binlerce akademik ve ticari ağ ile devlet ve serbest bilgisayar ağının birbirine bağlanmasıyla oluşmuştur. Şayet verimli olarak kullanmasını bilirseniz internet tam bir hazinedir!

Ancak bazı hazineler var ki aramayla bulunmaz, Google’da aramayla bulunamayacak bu web siteleri ile internetin cumhuriyetini ilan edebilirsiniz.

Dilerseniz keşke daha önce duysaydım dedirten 14 internet sitesine hep birlikte göz atalım;

1. AirConsole

AirConsole ile akıllı televizyon, bilgisayar, monitör fark etmez, web sitesi üzerinden bağlanarak sevdiğiniz konsol oyununu mobil telefonunuzdan aynı sisteme girerek yönetmenize imkan sunuyor.

Eğlenceli olduğu kadar, hayli basit. Üstelik kaç kişi oynamak isterseniz oynayabiliyorsunuz.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

2. TRT Arşiv

Nostaljileri sever misiniz? Türk televizyon hayatının geçmişinden adını bile duymadığınız program, reklam, kamu spotlarını izleyerek canlı tarih kitabı olarak TRT Arşiv’i kullanabilirsiniz. Şimdiden uyaralım, bir kez girdikten sonra çıkmak hayli zor. Başından ayrılamayabilirsiniz.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

3. Internet Arcade

Özellikle de 90’lı yıllarda çocuk olanlar daha iyi bilirler, atari oyunları ayrı bir zevk yaşatır. Arcade oyunlarının tümü bu arşivde, hem de en yasal haliyle. Binlerce oyunu tek tıkla oynayıp o yıllara eğlenceli bir seyahat gerçekleştirmeniz mümkün.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post