X
    Categories: Pazarlama

Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinin kadrosu açıklandı!

Cem Yılmaz’ın G.O.R.A ve Arif V 216 filmlerinde gördüğümüz kendine has tarzı olan Erşan Kuneri dizi oluyor. İşte dizide yer alacak oyuncular.

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz’ın G.O.R.A filmi ile hayatımıza kazandırdığı kurgusal karakter Erşan Kuneri büyük beğeni toplamıştı. Arif V 216 filminde de gördüğümüz Erşan Kuneri’nin tadı damağımızda kalmıştı diyebiliriz. Cem Yılmaz da bunu bildiğinden karşımıza yakında Erşan Kuneri dizisi ile çıkmaya hazırlanıyor.

Kendine has bir tarzı olan Erşan Kuneri, Netflix dizisi olarak karşımzıa çıkacak. 2022 yılında yayınlanması beklenen bu dizinin oyuncu kadrosu da belli olmaya başladı. Filmlerinde hep aynı kadroya yer veriyor diye eleştirilen Cem Yılmaz, yeni dizisinde Zafer Algöz ve Çağlar Çorumlu dışında yeni yüzlere yer verecek.

Netflix’in Erşan Kuneri dizisinde; Kuneri’nin 1975 ve 1978 yılları arasındaki macerasını izleyeceğiz. Kuneri’nin film yapımcılığı maceraları ile kahkahalara boğulacağımız bu dizinin yakında resmi olarak yayım tarihinin açıklanması bekleniyor.

Aşağıdan Erşan Kuneri dizisinde oynayacak oyunculara ulaşabilirsiniz.

Zafer Algöz

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post