X

Chery’nin süper ucuz sedan modeli Türkiye’ye gelecek mi?

Chery, Çin’in en büyük otomobil üreticilerinden biri. Hatta “Çin’in en çok ihraç edilen araba markası” unvanını da yıllardır kimselere kaptırmıyor.

Ancak bu markanın nedense ülkemizde hiç tutulmadığı da bir gerçek. Bir dönem Türkiye pazarına giren ve akıllarda ünlü komedyen Şafak Sezer’in oynadığı “Benim adım Kazım, bu Chery bana lazım” repliğine sahip o reklam filmiyle kalan Çinli otomotiv devi, ülkemizde istediği satış rakamlarına ulaşamayınca faaliyetlerini durdurmaya karar vermişti.

Bununla birlikte, Çin’den gelen açıklamalara göre otomotiv devi, 2022 yılının sonlarına doğru yeniden Türkiye pazarına dönüş yapacak.

Üstelik bu defa ülke insanının beğenilerini de fazlasıyla dikkate alıyor gibi görünüyor. Çünkü Chery, yıl sonuna doğru satışa sunacağı üç modelini de SUV olanlardan seçmiş. Yani anlayacağınız ünlü marka, bu defa işini şansa bırakmak istemiyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post