X

Çinli üretici sessiz sedasız Türkiye’de satışa sundu! Vergiler dahil fiyatı 155 bin TL!

Son 3 yılda otomobil fiyatlarında muazzam artışlar gerçekleşti. Dürüst olmak gerekirse otomobil fiyatlarının buralara geleceğini kimse tahmin etmiyordu. Fakat şu anda sürekli en ucuz olarak lanse edilen Clio’nun fiyatı bile 400 bin TL’yi aşmış durumda. Lakin ufak tefek bir otomobil olsa şehir içerisinde işimi görse yeter diyorsanız sizlere güzel bir haberimiz var.

Malum son dönemde ülkemizde satışa sunulan ufak boyutlu elektrikli otomobillerin sayısında ciddi artışlar yaşandı. Burada kastımız bilindik markaların satışa sunduğu elektrikli otomobillerden ziyade Çin kökenli olan markaların kullanıcının beğenisine sunduğu, ufak, ucuz ve kullanışlı modeller.

Bu modeller çok yüksek hızlara ulaşamasalar da şehir içi kullanımda oldukça büyük avantajlar sunuyor. Dolayısıyla şehir içerisinde kullanmak için yeni bir otomobil almayı düşünenler varsa bu modellerin hayli revaçta olduğunu söyleyebiliriz.

Bugün sizlere bahsetmek istediğimiz model Türkiye’de vergiler dahil 155 bin TL’ye satılan bir araç. Bu araç satıcının sitesinde de malum sarı sitede de elektrikli otomobil olarak geçiyor. Fakat motor hacminden ötürü ruhsatta elektrikli bisiklet olarak kayıt altına alınmış.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post