X

Citroen C3 fiyat listesi: Büyük kampanya!

B hatchback sınıfında mücadele eden Citroen C3, bu sınıfta oldukça ciddi rakiplerle mücadele halinde. Ancak buna karşın söz konusu otomobilin satış performansı fazlasıyla iyi durumda. Bunun en önemli sebebi ise hiç şüphesiz ki uygulanan fiyat politikası. C3 için daha yumuşak bir fiyat politikası tercih eden Citroen, bunun meyvelerini almaya devam ediyor.

Citroen C3 fiyat listesi: Büyük kampanya!

2023 yılının en önemli kampanyası da yine Citroen C3 için yapıldı. Şirketin resmi internet sitesinde yazan detaylara göre kampanya kapsamında açıklanan fiyatları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Donanım seçenekleri anlamında biraz daha zengin olsa Citroen C3 için daha farklı şeyler de söyleyebilirdik. Ancak ne yazık ki Fransız üretici bu konuda biraz zayıf kalmış ve tüketicilere yalnızca üç farklı paket sunmuş.

Citroen C3 hafif yerden yüksek yapısıyla bir SUV görünümüne sahip olsa bile o bir B hatchback. Tasarımıyla gösterişli bir otomobil olan aracı tercih eden kitle ise genel olarak genç ve hanımlardan oluşuyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post