X

Citroen C3 fiyat listesi: Ucuza SUV görünümlü hatchback

Citroen C3 her ne kadar bir B sınıfı hatchback modeli olsa da yerden hafif yüksek yapısıyla SUV izlenimi veriyor. Bu durum da pek çok SUV meraklısının bu otomobile yönelmesi anlamına geliyor. Aslına bakarsanız Citroen C3’ün pazardaki rakipleri Renault Clio, Volkswagen Polo, Hyundai i20 gibi modeller. Ancak C3 görüntüsü ile bu otomobillerden çok daha farklı bir sınıfta hissiyatı veriyor.

. Peki ama son zamların ardından Citroen C3 fiyat listesi nasıl şekillendi? Eğer siz de bu sorunun cevabını merak ediyorsanız haberimizin detaylarına geçelim.

Citroen C3 fiyat listesi: SUV görünümlü hatchback

Citroen C3 günümüzde dört farklı donanım seçeneği ile tüketicilerin karşısına çıkıyor. Bunlardan baz donanım seviyesinde bizleri 5 ileri manuel şanzıman ve 83 beygir gücündeki 1.2 litrelik benzinli motor karşılıyor.

Bahsi geçen özellikleri ile ülkemizde 461.000 TL’den satılan modelin bu fiyatının kampanyalı olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Yani ilerleyen zamanlarda kampanya bitebilir ve resmi siteden görülebilen kampanyasız fiyat (474.000 TL) tüketicileri karşılayabilir.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post