X

Citroen C4 fiyat listesi: Bu paraya böyle araba kalmadı!

Bildiğiniz gibi Citroen C4 önceki kasalarında C sınıfı bir hatchback modeli idi. Yani söz konusu aracın potansiyel rakipleri olarak Seat Leon, Volkswagen Golf gibi otomobiller gösteriliyordu. Ancak bu durum modelin son kasası ile beraber tamamen değişti.

Artık Citroen C4 bir SUV modeli olarak biliniyor. Zaten bunu söz konusu aracın görüntüsünden de net bir şekilde anlamış oluyoruz. Yerden yüksek bir yapıya sahip olan C4, oldukça şık da bir tasarım çizgisine sahip. Peki ama modelin sınıfındaki diğer rakipleri karşısında şansı ne kadar?

Citroen C4 fiyat listesi: Bu paraya böyle araba kalmadı!

Citroen C4’ün sınıfında iddialı olması için fiyatlarını biraz aşağıda tutması gerekiyor. Zira Peugeot 2008, Volkswagen T-ROC, Opel Mokka, Fiat Egea Cross gibi arabalar tüketicilerin alternatif listesinde ön sıralarda.

Peki ama Citroen markasının fiyat stratejisi ne? Aslına bakarsanız Fransız üretici C4 için zengin bir donanım listesi oluşturmuş. Bu bakımdan doğru bir adım atıldığını net bir şekilde ifade edebiliriz. Fiyat olarak baktığımızda ise Citroen C4’ün emsallerine göre biraz daha uygun kaldığı görülüyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post