X

Citröen C4 Haziran fiyatlarıyla şaşırtıyor! Bu fırsatı kaçıran üzülür

Aracın dış tasarımı büyük çaplı tekerlekler (690mm) ve 156 mm yerden yükseklik, kısa ön ve arka çıkıntılar rakiplerinden ayrılmasını sağlıyor. Citroen Advanced Comfort programı ile Süspansiyondaki Progressive Hydraulic Cushions sistemi yollardaki tümseklerde sarsıntısız ve konforlu bir sürüş sunmakta.

Günlük hayatı kolaylaştırmak ve sürüş koşullarını desteklemek için Cİtroen C4’te 16 adet sürüş destek sistemi bulunuyor.

Benzinli ve dizel motor seçenekleri bulunan C4’ün benzinli motoru 1.2 Puretech 120hp manuel şanzıman, 130hp ve 155hp 8 ileri otomatik şanzıman ile satışa sunuluyor. Dizel motor seçeneği ise 1.5 BlueHDi 130 hp 8 ileri tam otomatik şanzıman ile tercihe bırakılmakta.

Otomatik şanzıman EAT8 geri vites, boş veya ileri vitesin seçilebilmesi için 3 konum ve 2 düğmeye sahip olan yeni bir metal şanzıman kumandası ile birlikte sunuluyor, elektrikli versiyonda fren modunu etkinleştirmek için B kullanılıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post